Costa Rica dag 11: Tranquilo

Vandaag was onze laatste dag aan de pacific coast (grote oceaan). De komende dagen trekken we weer de bergen in om daarna de oversteek te maken naar de Caribische kant van het land.

Daarom hebben we vandaag lekker genoten van een rustig stranddagje op Playa Conchal. Nou ja, rustig… ik geloof dat ik wel honderd keer wel ‘no gracias’ heb gezegd tegen alle verkopers die ons kokoswater en souvenirs wilden verkopen. Maar verder was het stil en lekker tranquilo.

Onze ruggen hebben we een beetje moeten ontzien, want die hadden gister al iets teveel zon gehad. Gelukkig groeien er hier boompjes op het strand en konden we de schaduw opzoeken. Max heeft nog even gesnorkeld in de zee en prachtige vissenfoto’s gemaakt. Die plaatsen we later, want de laptoplader blijkt toch nog thuis op zolder te liggen (hoop ik). De foto’s doe ik die ik tot nu toe heb geplaatst zijn dus nog onbewerkt. Met een spiegelreflexcamera moet je nog altijd wat bewerken. En de onderwatercamera heeft geen functies om foto’s over te zetten naar je mobiel.

[Google_Maps_WD id=”35″]

3 Antwoorden op “Costa Rica dag 11: Tranquilo”

  1. Ook wel eens lekker, een dagje rust in je vakantie.😃. Lijkt me heerlijk, een strand met bomen!

  2. Nou, veel plezier verder! Ook wij genieten van wat koelte haha

  3. toeristisch gedeelte dus van CR .

Geef een reactie