Wie is Travelmonkie?

Aloha! Mijn naam is Moniek (35) en ik heb een passie voor reizen, fotografie en schrijven. En nergens kan ik dat beter combineren dan hier, op mijn eigen reiswebsite. Eigenlijk heb ik mijn liefde voor reizen pas vrij laat ontdekt. Als kind gingen we wel eens op vakantie naar het buitenland maar mijn liefde voor reizen is pas echt begonnen toen ik mijn man Max leerde kennen. Hij wilde graag naar New York en ik ging met hem mee. Na acht uur zenuwachtig in het vliegtuig te hebben gezeten kwamen we aan in the Big Apple. Wat was het daar gaaf! Inmiddels vind ik vliegen niet eng meer en wil ik nog veel meer van de wereld zien. Van citytrip tot roadtrip en van Noorwegen tot Hawaii. Ik wil alles zien!

“I haven’t been everywhere but it’s on my list.” – Susan Sontag

Door mijn reisverslagen, ervaringen, foto’s, lijstjes en tips hier te delen, hoop ik dat je vanuit je luie stoel kunt meegenieten of dat je geïnspireerd raakt en zelf je koffers pakt.

Wil je contact met mij opnemen? Mail dan naar info@travelmonkie.nl